Startsidan  ·   Instagram  ·   Om Mysan  ·   Om Mig

Long time no see

Skrivet:    ·  Jag
 
Så det var ett tag sedan jag skrev, har börjat jobba på världens roligaste jobb så det har tagit tiden delux. Men men jag älskar att skriva så någon gång ska man väl komma igång och skriva och ha en anledning att leka med kameran. Idag är jag hemma med lön haha. När jag inte blir inringd kan jag vara hemma men får full lön. Känns helt ok alltså. 
 
Så har börjat dagen med en kaffe och en grön smoothie. Den består av: 
Nypolskal
1 dl kokat vatten
1 avocado
1 apelsin
1 näve spenat
1 banan
1 msk psylliumfrön 
 
Urgott och massa bra vitaminer. Det behöver man verkligen i dessa mörka och kalla tider. Svenne står utanför och är kall och frostig. Han fick en uppgradering igår. Jag bytte till vinterdäck medan min sambo och hans pappa fixade förardörrsfönstret som sagt upp sig lite. Så om en stund ska vi rulla mot Mysan och rida lite dressyr. Hade en tjej som provred Mysan igår så hon ska rida som medryttare lite när jag inte hinner och så. Nu när jag jobbar heltid. Kändes väldigt bra men ja Mysan är som mysan är. Jag bad dom trava en sträcka och så stod jag kvar. Nej ni, inte ska Mysan lämna sin matte. Inte för allt i världen. Älskade lilla häst. Så detvar bara att lubba. Det handlar inte alls om att hon inte fick henne att gå fram och jag skulle snarare bli arg om hon tvingade fram henne när det handlar om att min häst vill vara med mig. Ren kärlek. Sen när domskrittade så går Mysan med huvudet vänt mot mig och stirrar in i mina ögon och försöker hela tiden komma med mulen in i min famn. Alltså JAG ÄLSKAR MIN JÄVLA HÄST. I dom stunderna vill jagi nte ha någon medryttare hahaha hon vill ju vara med mig bara mig haha! Min prinsessa!!! Nej ni nu ska jag städa lite. Får inte lämna hemmet förrän 12! Om dom ringen innan 12 måste jag vara redo att åka på jobb men efter är jag FRI! Har verkligen ett underbart jobb och på torsdag ska jag till det bästa stället jag jobbat på i hela mitt liv. Förstår ni att jag längtar mer till att få åka och jobba där än julafton!? Dom som känner mig vet jag julafton är en stor grej för mig. Tro mig det stället är mitt drömjobb. Love it! 

Måndag Klättring + bommar
Tisdag Vila
Onsdag Dressyr
Torsdag Hoppning
Fredag Uteritt (medryttare)
Lördag Tömkörning
Söndag Uteritt

Moa Sigel

E. Super Arnie (US)
Ue. Count's Pride (US)
Mysan som hon kallas till vardags är en varmblodig travare som jag köpte i maj 2014 helt oinriden. Hon är en otroligt kärleksfull och trevlig häst som alltid försöker göra sitt bästa.


Linnea Johansson Kvick

Jag som driver bloggen heter Linnea och bor med min sambo och Mysan i Stockholm. Jag pluggar till ekonom och extrajobbar lite som sysselsättning och på fritiden har jag hand om min häst och umgås med min sambo och våra vänner. Jag föder upp guldhamstrar som en liten sidohobby också. Följ oss på våran resa här!

"Från travbana till tävlingsbana"

"Frysmärkt lika med utmärkt"
Follow on Bloglovin



Kontakt [email protected]