Startsidan  ·   Instagram  ·   Om Mysan  ·   Om Mig

God..lunch?

Skrivet:    ·  Jag
 
Halloj! 
Blev ingen tidig morgon här inte, är helt nedslagen haha drinkar kanske inte mitt huvud fixade. Så värt det! 
Sitter och väntar på min arbetsterapeut som jag misstänker glömt bort mig då vi sa 13.00 men ja ingen människa här än! Så kommer hon inte 14.00 så åker jag! Ska åka till Enköping och fira födelsedag! Min sambos mamma fyller år, Grattis Inger!! 
 
Mysan kommer få vila idag igen, mitt huvud fixar inte riktigt så mycket åkande och fixande och hon njuter nog bara. På måndag kommer Samuel och skor sessan, han är bara för bäst han! Hima glad att jag fått lära känna honom och Najla. Då ska vi rida på lite mer. Hon är inte ömfotad alls men vill inte påfresta för mycket i och med att hon har tappat en baksko! Imorgon ska jag dock skritta en liten bit för hon ska ju trotsallt hålla gång! Om exakt en vecka kommer massören så vi måste ju vara lite igång och fit for fight så hon kan se hur hon känns i kroppen. Kanske kan vi börja jobba lite och kaaaanske trava någon lite bit snart! 
 
Imorgon kommer även Najla hit, ska bjuda henne på middag och ha lite tjejkväll. Det ska bli himla mysigt! Hon är en sån person jag bara älskar att umgås med, det är så enkelt och så jäkla kul alltid! 
Nej hörni, nu ska jag fortsätta vänta haha men åker nu snart!! 

Måndag Klättring + bommar
Tisdag Vila
Onsdag Dressyr
Torsdag Hoppning
Fredag Uteritt (medryttare)
Lördag Tömkörning
Söndag Uteritt

Moa Sigel

E. Super Arnie (US)
Ue. Count's Pride (US)
Mysan som hon kallas till vardags är en varmblodig travare som jag köpte i maj 2014 helt oinriden. Hon är en otroligt kärleksfull och trevlig häst som alltid försöker göra sitt bästa.


Linnea Johansson Kvick

Jag som driver bloggen heter Linnea och bor med min sambo och Mysan i Stockholm. Jag pluggar till ekonom och extrajobbar lite som sysselsättning och på fritiden har jag hand om min häst och umgås med min sambo och våra vänner. Jag föder upp guldhamstrar som en liten sidohobby också. Följ oss på våran resa här!

"Från travbana till tävlingsbana"

"Frysmärkt lika med utmärkt"
Follow on Bloglovin



Kontakt [email protected]