Startsidan  ·   Instagram  ·   Om Mysan  ·   Om Mig

Nu ska hon bli biff

Skrivet:    ·  Moa Sigel
 
Idag gav vi oss på denna backe igen. Hon har gått ner väldigt mycket i vikt nu sista veckorna vilket såklart är bra men vi har inte riktigt hunnit vara med och sätta rätt ryggmuskler. Så nu har jag lagt upp att när jag rider så är det minst två gånger upp och ner för denna helvettesbacke som ligger bredvid ridbanan. Dock tog vi endast och klättrade. Planen var 5 ggr men gång nr 4 var hon alldeles skakis i benen haha så vi nöjde oss. 
Hon var jätteduktigt och det var jättemörkt. Efter hennes dunder insats så skrittade vi en liten sväng och sen blev det stretching. Imorn ska hon ha en välförtjänt vilodag och på lördag ska jag longera över bommar. Ryggmuskler...

Måndag Klättring + bommar
Tisdag Vila
Onsdag Dressyr
Torsdag Hoppning
Fredag Uteritt (medryttare)
Lördag Tömkörning
Söndag Uteritt

Moa Sigel

E. Super Arnie (US)
Ue. Count's Pride (US)
Mysan som hon kallas till vardags är en varmblodig travare som jag köpte i maj 2014 helt oinriden. Hon är en otroligt kärleksfull och trevlig häst som alltid försöker göra sitt bästa.


Linnea Johansson Kvick

Jag som driver bloggen heter Linnea och bor med min sambo och Mysan i Stockholm. Jag pluggar till ekonom och extrajobbar lite som sysselsättning och på fritiden har jag hand om min häst och umgås med min sambo och våra vänner. Jag föder upp guldhamstrar som en liten sidohobby också. Följ oss på våran resa här!

"Från travbana till tävlingsbana"

"Frysmärkt lika med utmärkt"
Follow on Bloglovin



Kontakt [email protected]