Startsidan  ·   Instagram  ·   Om Mysan  ·   Om Mig

Välkommen hem!

Skrivet:    ·  Jag
 
Jag är vid liv, jag är vaken och jag är väldigt trött. 
Båten gick 00.50 och tog 3 timmar att åka och det var fruktansvärt obekvämt att sova kan jag säga. Så inte mycket till sömn där inte. Sen 1,5 timmas bilfärd med Sven hem så var hemma vid fem/halvsex imorse. Vi störtade in i sängen och somnade på direkten. Så det blev mycket sova denna förmiddag men jag har ställt in lite saker i vardagsrummet och håller på att laga mat just nu. Det har varit en underbar resa och vi har haft det så bra hela tiden även om Jocke blev jättesjuk såfort vi klev av båten. 
 
Idag ska jag jobba några timmar, trodde det var till 00 men det var bara till 20. Känns så mycket bättre. Vill bara vara hemma och mysa. Så eftersom jag slutar så tidigt så kan jag fixa Mysan ikväll. Mysigt. 
Så ja, välkommen hem till mig själv! 

Måndag Klättring + bommar
Tisdag Vila
Onsdag Dressyr
Torsdag Hoppning
Fredag Uteritt (medryttare)
Lördag Tömkörning
Söndag Uteritt

Moa Sigel

E. Super Arnie (US)
Ue. Count's Pride (US)
Mysan som hon kallas till vardags är en varmblodig travare som jag köpte i maj 2014 helt oinriden. Hon är en otroligt kärleksfull och trevlig häst som alltid försöker göra sitt bästa.


Linnea Johansson Kvick

Jag som driver bloggen heter Linnea och bor med min sambo och Mysan i Stockholm. Jag pluggar till ekonom och extrajobbar lite som sysselsättning och på fritiden har jag hand om min häst och umgås med min sambo och våra vänner. Jag föder upp guldhamstrar som en liten sidohobby också. Följ oss på våran resa här!

"Från travbana till tävlingsbana"

"Frysmärkt lika med utmärkt"
Follow on Bloglovin



Kontakt [email protected]